Online boeken (stap voor stap)

In dit stappenplan leggen we u uit welke stappen u moet doorlopen om een online boeking te doen.

Stap 1 - Datum kiezen

Kies op de homepage de datum die u wilt verblijven en met het aantal personen dat u komt. Klik daarna op Zoek. (u kunt op de volgende pagina nog spelen met de datums, het is niet essentieel dat deze nu exact goed staan).

Stap 2- Accommodatie kiezen

U ziet een overzicht met beschikbare accommodaties voor de opgegeven datums, ook ziet u de accommodaties die vlakbij deze datums beschikbaar zijn. Als er bij stap 2 niks getoond wordt dan is er helemaal geen beschikbaarheid voor de opgegeven datums. Klik op de Boek Nu knop bij de accommodatie die u wilt boeken, u gaat naar de online boekingsstraat.

Stap 3 - Bepaal verblijfsgegevens

Op deze pagina vult u de eerste gegevens in van uw boeking. Er zijn 3 onderdelen:

1. Reisgezelschap: Hier hoeft u wellicht niks meer in aan te passen omdat u dit al in eerdere stap heeft goed gezet. Een hond is ook onderdeel van het reisgezelschap. Omdat niet in alle huisjes en op alle kampeerplekken honden zijn toegestaan is het essentieel dat u hond nu al aan het reisgezelschap toevoegt. Zo krijgt u bij het kiezen van een locatie ook alleen de locaties te zien waar een hond is toegestaan. Als er niks getoond wordt dan weet u dat er voor die periode geen locaties met hond meer beschikbaar zijn.
  2. Extra voorzieningen: Bij extra voorzieningen kunt u kiezen aan welke eisen uw gewenste locatie moet voldoen. Op basis van wat u aanvinkt zal ons reserveringssysteem op de achtergrond de beschikbare locaties te kiezen. Als u nu klikt op de knop Naar stap 2: Upgrades, dan kent ons reserveringssysteem automatisch een locatie toe aan uw boeking. Dit is dan de eerstvolgende plek die ik beschikbaar is op basis van de door u opgegeven voorzieningen. Ons advies is om altijd een locatie op de kaart te kiezen.
  3. Kies op kaart: Bij kies op kaart kunt u zelf op een plattegrond de gewenste locatie kiezen. Als u niet weet welke kampeerplek u moet kiezen dan is het raadzaam om Ontdek je Plekje te raadplegen. Bij Ontdek je Plekje staan alle kampeerplekken op de foto met omschrijving.

Als u alles op deze pagina goed heeft staan klikt u op de knop Naar stap 2: Upgrades.

Stap 4 - Kies upgrades

Op deze pagina kiest u de upgrades die u bij wil boeken. Per locatie kunnen de beschikbare upgrades verschillen. Bij een kampeerplek zal er bijvoorbeeld geen linnenpakket bijgeboekt kunnen worden. Bij een vakantiehuisje geen extra tentje. Het merendeel van de beschikbare upgrades is later ook nog bij te boeken via Mijn Omgeving. Na het bijboeken van de upgrades kiest u op de knop Naar stap 3: Gegevens.

Stap 5 - Persoonsgegevens invullen

Op deze pagina vult u uw persoonlijke gegevens in. Hier ook ruimte om een opmerking aan uw boeking toe te voegen. Wij lezen de opmerkingen altijd en zullen hier op reageren als dit nodig is. U kunt op deze ook aangeven hoe u ons gevonden heeft, dit is niet verplicht maar we vinden het wel erg leuk om te weten šŸ¤— Klik na het invullen van de gegevens op de knop Naar stap 4: Bevestigen.

Stap 6 - Online boeking definitief maken

Op deze pagina ziet u een samenvatting van de door u gekozen opties en ingevulde gegevens. U kunt de boeking definitief maken door een betaling te doen. Afhankelijk van het moment van boeken en de tijd tot aan de dag van aankomst kunnen er meerdere betalingstermijnen beschikbaar zijn. Vergeet niet akkoord te geven voor de Algemene Voorwaarden. In de Algemene Voorwaarden staat onder andere ons Campingreglement, belangrijk om even door te nemen dus. Klik op de knop Bevestig en betaal

Stap 7 - Betaling doen

Uw wordt doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalprovider Mollie. Hier kiest u de gewenste manier van betalen. U kiest iDeal als u vanuit een Nederlandse bank betaalt. De overige opties zijn onder andere voor gasten uit BelgiĆ« en Duitsland. Zodra de betaling voltooid is dan krijgt u automatisch een mail met de bevestiging.

Optioneel - Reservering aanpassen

Als er een aanpassing gedaan moet worden in uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Wij rekenen geen kosten voor het wijzigen van uw reservering. De enige kosten die erbij kunnen komen zijn wijzigingen die aan tarief verbonden zijn. Zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een extra persoon, het wijzigen naar een duurdere periode of toch voor een voorkeursplek kiezen. Via de Mijn Omgeving kunt u zelf ook nog wijzigingen in uw reservering doorvoeren, de link naar uw Mijn Omgeving staat in de bevestiging.