Betalingen

Als u bij ons een definitieve boeking doet dan dient er direct een aanbetaling gedaan te worden. Hoe hoog deze aanbetaling is afhankelijk van het aantal betalingstermijnen die op dat moment zijn aangesteld. Nog ver voor het nieuwe seizoen zijn er vaak nog 4 betalingstermijnen, dit bouwen we af naar uiteindelijk 2 betalingstermijnen. De betalingstermijnen zijn altijd evenredig verdeeld. Dus bij 4 betalingstermijnen is elk termijn 25% van het totaalbedrag, de aanbetaling voor de boeking is dan 25%. 

Betalingstermijnen worden samengevoegd als er kort voor aankomstdatum wordt geboekt. Dit samenvoegen gebeurt in ieder geval als het moment van boeken binnen 6 weken voor aankomst ligt.

Afwijkende betalingstermijnen

Het is mogelijk om af te wijken van de standaard betalingstermijnen, wij kunnen dit in overleg voor u aanpassen. Wat vaak gebeurt is dat er betalingstermijnen worden toegevoegd om zo de betalingen nog meer te spreiden.

Er zal bij het maken van een boeking altijd een aanbetaling gedaan moeten worden. Het is niet mogelijk om de gehele betaling uit te stellen tot de dag van aankomst.