Optie nemen

Met name in de herfst en winter is het heel gebruikelijk dat er eerst een optie genomen wordt voordat overgegaan wordt naar een definitieve boeking. U kunt eenvoudig zelf een optie plaatsen op onze website. Als u op de overzichtspagina bent van een accommodatie dan ziet u onder de Boek Nu knop een Neem optie link staan.

Als u op de Neem optie link klikt gaat u het boekingsproces in voor het maken van een optie. Dit is geheel vergelijkbaar met een normale boeking behalve dat er geen betaling gedaan hoeft te worden. De tijd dat een optie geldig is verschil door het jaar heen. In de tijden dat er nog voldoende beschikbaarheid is staat de geldigheid vaak op 2 weken. Naarmate de beschikbaarheid slinkt en we dichter bij het hoogseizoen komen zal de geldigheid van een optie korter zijn.

Als de Neem optie link er niet staat dan zit u waarschijnlijk binnen 6 weken voor de gewenste aankomst. Het is niet mogelijk om dan nog een optie te plaatsen.