WiFi

Over de gehele camping is gratis WiFi beschikbaar. U kunt inloggen met loginnaam gast en wachtwoord gast. Ons WiFi is ingericht voor algemeen gebruik zoals mailen, internetten en streamen.

Onze WiFi is niet ingericht op meer technische activiteiten zoals online gamen en inloggen op netwerken buiten het ons WiFi netwerk. De poorten die hiervoor nodig zijn zijn veelal geblokkeerd.

Zodra u met het WiFi punt Berenkuil Gasten verbindt wordt u automatisch doorverwezen naar een browser met inlogscherm. Daar logt u in.

Het kan voorkomen dat de inlogpagina niet tevoorschijn komt, vooral op een laptop gebeurt dit wel eens. Door het volgende nummers in de adresbalk van een browser in te voeren kunt u de inlogpagina rechtstreeks aanroepen: 172.16.15.254