Zwembad en Waterspeeltuin

Bij de Berenkuil beleeft iedereen ultiem waterpret in het verwarmde openluchtzwembad, (constante temperatuur van 28 graden). Het grote bad (max. 1.40 m diep) leent zich uitstekend om baantjes te trekken, maar ook voor veel speelplezier. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad en rondom het buitenzwembad is er een ruime ligweide.

De Waterspeeltuin biedt oneindig veel waterpret voor de kinderen! De watersproeiers sproeien in alle richtingen; één groot avontuur voor de waterratjes. In het spraypark kunnen de kids rennen, spelen, dansen en heel veel nieuwe vriendjes maken. Vanaf de bankjes rondom de speeltuin kunt u de kinderen goed in de gaten houden. De waterspeeltuin wordt geactiveerd door op een van de twee knoppen te drukken die rondom de waterspeeltuin staan.

Er is geen constante toezicht bij het zwembad. Voor verblijfgasten is het zwembad inbegrepen, voor bezoek of daggasten, (niet mogelijk tijdens vakanties/feestdagen) kost toegang tot het zwembad 5 euro per persoon en een borg van 2,50 euro per bandje.

Er zijn w.c.'s en omkleedhokjes aanwezig in het zwembad. Douchen is ook mogelijk. 

Het zwembad is het hele seizoen geopend, tenzij anders aangegeven in de Berenkuil app.