Wasserette

Er is een wasserette links van de receptie. Daar zijn vier wasmachines en twee drogers aanwezig. Daarnaast zijn er in toiletgebouw de Bosrand en in de Bessenhoek 2 wasmachines en één droger aanwezig. Er kan alleen gepind worden om de wasmachines en drogers aan te zetten.

Vul eerst de wasmachine/droger en doe de deur goed dicht. Tik dan in welk nummer wasmachine/droger u aan wilt zetten en pin het bedrag. Als de tandwieltjes draaien zet u de desbetreffende wasmachine/droger aan. 

Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd en is een neutraal middel. De wasmachine duurt zonder voorwas 45 minuten, de minuten worden ook op het display getoond. 

Drogen duurt 20 minuten, let op dat u de droger op de warmste stand zet om uw was daadwerkelijk goed droog te krijgen. Het is mogelijk om tussentijds de deur van de droger open te doen en de was te controleren/er iets uit te halen.

Indien u wilt wassen, maar de was van de vorige gast zit nog in de wasmachine, mag u het eruit halen als het klaar is en in de desbetreffende tas/wasmand stoppen die voor of op de wasmachine staat. Dit geldt ook voor de droger.