Afhaalbuffet

Het afhaalbuffet zit in het hoofdgebouw rechts van de receptie. Wanneer u iets wilt bestellen kan dat het makkelijkst online.
U plaatst de bestelling via de telefoon en rekent direct af via iDeal. U kunt zelf een afhaalmoment bepalen door een tijdsslot te reserveren. Het afhaalpunt is bij het afhaalbuffet rechts van de receptie. Afhaalmomenten lopen altijd parallel aan onze openingstijden en kunnen dus per dag verschillen. In het weekend en tijdens vakanties zijn we langer geopend en dus zijn er dan ook meer afhaalmomenten.

Bij het afhaalbuffet zijn er 's ochtends broodjes af te halen. Als de broodjes 's ochtends niet voor 9.00 uur worden opgehaald, kunnen ze in Super de Beer afgehaald worden. 

Gedurende de dag zijn er patat, snacks en pizza's te bestellen, op drukke avonden, zoals in de weekenden is het verstandig om op tijd een bestelling te plaatsen. Het is mogelijk om eten te bestellen aan het buffet zelf, het kan dan zijn dat u lang(er) moet wachten, (ook al lijkt het niet druk) omdat online bestellingen voorrang hebben. 

Naast patat, snacks en pizza's zijn er ook losse maaltijden zoals lasagne of maaltijdsalades te bestellen, deze worden voornamelijk doordeweeks aangeboden.

Er is glutenarm patat en snacks aanwezig, graag duidelijk aangeven bij bestellen of via een van onze medewerkers. We gebruiken hier een aparte oven voor.

Bij het afhaalbuffet kan alleen per pin worden betaald.