Bommelhoes

Het Bommelhoes is ons restaurant, u hoeft en kan hier niet voor te reserveren. Er kan besteld worden via de QR code op tafel, dan kunt u deze direct via Ideal betalen. Lukt het niet om online te bestellen is het mogelijk om u bestelling door te geven via de kassa.

 Naast warme en koude dranken zijn er lekkere gebakjes te bestellen. We hebben een lunchkaart met verschillende tosti's, broodjes en voor kinderen lekkere en leuke Berenbroodjes met pindakaas of kaas. Naast lekkere snacks, zoals een nachoschotel, bitterballen of broodplankje met smeersels zijn er ook gezonde snacks zoals groenten ("rauw op je dak") en fruit bakjes te bestellen.

Op het menu staan verschillende gerechten zoals een schnitzel, broodje hamburger, avocadoburger, verschillende pizza's, (ook bambino's) maar ook maaltijdsalades of lasagne. Voor de kinderen is er een kidsbox met patat, snack, drinken én een verrassing. 

 We hebben glutenarme patat, snacks en poffertjes voor andere allergieën hebben we bij de balie een allergenen map liggen, deze is ten alle tijden in te zien. Voor meer informatie vraag gerust één van onze medewerkers, we denken graag mee!